CICLE DE SEMINARIS WEB CURS 23-24

Last Updated: novembre 2, 2023By

Des del Consell Escolar de les Illes Balears tornam a organitzar un nou Cicle de Seminaris Web que es durà a terme durant el primer i el segon trimestre d’aquest curs 2023-2024 amb el títol: 

                           “Aprenentatges i reflexions compartides III”

Comptem amb la col·laboració del Servei de Formació Permanent de la Conselleria, de manera que els docents poden obtenir 10 hores per  la seva participació.

 

Els docents que vulguin certificar la seva participació es poden inscriure al Portal del Personal, en aquesta activitat amb codi: 17668 fins el 12 de novembre.

Per a la resta de participants aquí teniu el cartell del primer Seminari Web amb l’enllaç al formulari d’inscripció, així com també un codi QR per a la mateixa finalitat.

Enllaç d’INSCRIPCIÓ aquí:

https://forms.gle/wNdY8jxsXL4oGtjg9

 

 

El primer Seminari web es durà a terme el proper 28 de novembre amb el títol “Criteris i eines per a una avaluació competencial” i comptarem amb la col·laboració de les ponents Neus Sanmartí i Isabel Murcia.

Esperam que les temàtiques siguin del vostre interès i us animam a tots i a totes a participar en aquest nou cicle de Seminaris web!.