TROBADA DE DIRECTORS I DIRECTORES A MENORCA

Last Updated: setembre 27, 2023By

 

Ahir el Consell Escolar de les Illes Balears va dur a terme una “Trobada de directors i directores” a l’IES Cap de Llevant de Menorca per presentar els resultats i conclusions de les “Trobades de participació de l’alumnat” que es varen celebrar durant el curs 2022/23 a les diferents illes i comptàrem amb la presència i col.laboració de la presidenta del Consell Insular Escolar de Menorca, na Mª Jesús Barceló.

 

En aquestes trobades vàrem tenir l’ocasió d’escoltar l’opinió, les inquietuds i les propostes de l’alumnat i vàrem poder arribar a unes conclusions molt interessants que hem volgut compartir amb els directors i directores i altres membres dels equips directius i del claustre dels centres de Menorca.

 

     

 

Per continuar fent camí cap a una veritable i efectiva participació de l’alumnat, és imprescindible comptar amb la implicació dels professionals que són els que dia a dia estan a les aules amb l’alumnat, els que poden implementar canvis per a millorar la participació de l’alumnat i  per aquest motiu hem volgut escoltar les seves propostes i reflexions sobre les conclusions que els hem exposat, i com sempre ha set una trobada molt productiva d’on han sorgit idees molt interessants i pràctiques que compartirem amb la resta en finalizar totes les trobades a Mallorca. 

Volem agrair la participació, col·laboració i bona disposició dels assistents a aquesta Trobada. I també una agraiment especial al IES Cap de Llevant que ens ha cedit un espai per dur a terme aquesta activitat. 

 

 

TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM!!!