Preliminar / Composició / Òrgans unipersonals / Òrgans col·legiats / Activitats realitzades / Assistència a actes i jornades / Pressupost econòmic / Publicacions / Biblioteca / Informacions del CEIB a la premsa / Annexos / Dossier de premsa / Dossier fotogràfic
 
Torna a l'índex d'activitats
 

PLE

Durant l'any 2002, el ple del Consell Escolar de les Illes Balears s'ha reunit en sis ocasions. D’acord amb l’article 29 del reglament d’organització i funcionament del CEIB, s’ha reunit de manera itinerant als llocs que es relacionen tot seguit:

 

·        15 de febrer de 2002

Sessió ordinària

Lloc:           IES Son Pacs (Palma)

Horari:        10.30 – 15.30 h

Assistents:   31 membres (72,73%)

Acords presos:

ü   Aprovar el Document de debat per als XIII Encontres de Consells Escolars Autonòmics i de l’Estat. Els educadors a la societat del segle XXI. Els educadors i la societat: expectatives mútues, del qual s’enviarà una versió castellana al Consell Escolar del Principat d’Astúries.

ü   Aprovar l’Informe 1/2002, sobre el projecte de decret pel qual s’aprova el reglament orgànic de les escoles públiques d’educació infantil, col·legis públics d’educació primària i col·legis públics d’educació infantil i primària.

ü   Aprovar l’Informe 2/2002, sobre el projecte de decret pel qual s’aprova el reglament orgànic dels instituts d’ensenyament secundari.

 

·        26 d’abril de 2002

Sessió ordinària

Lloc:           IES Juníper Serra (Palma)

Horari:        10.30 – 13.50 h

Assistents:   23 membres (52,27%)

Acords presos:

ü   Aprovar la Memòria del Consell Escolar de les Illes Balears corresponent a les activitats realitzades al llarg de l’any 2001.

ü   Aprovar l’Informe 3/2002, sobre el projecte de decret pel qual es regula el procediment per dur a terme l’autonomia de gestió econòmica dels centres docents públics no universitaris.

ü   Aprovar l’Informe 4/2002, sobre el projecte de decret d’atenció educativa a l’alumnat amb necessitats educatives especials.

ü   Aprovar l’Informe 5/2002, tramès per via d’urgència, sobre el projecte de decret pel qual s’estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de tècnic superior en animació turística.

ü   Aprovar l’Informe 6/2002, tramès per via d’urgència, sobre el projecte de decret pel qual s’estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà corresponent al títol de tècnic en gestió administrativa.

 

·        14 de juny de 2002

Sessió ordinària

Lloc:           Conservatori de Música i Dansa (Palma)

Horari:        10.30 – 13.50 h

Assistents:   28 membres (63,64%)

Acords presos:

ü   Aprovar el pronunciament del Consell Escolar de les Illes Balears sobre l’Avantprojecte de la llei orgànica sobre la qualitat de l’educació.

ü   Aprovar l’Informe 7/2002, sobre el projecte de decret pel qual s’estableix el currículum de batxillerat de les Illes Balears.

ü   Aprovar l’Informe 8/2002, sobre el projecte de decret pel qual s’estableix el currículum del CF de grau mitjà corresponent al títol de tècnic en comerç.

ü   Aprovar l’Informe 9/2002, sobre el projecte de decret pel qual s’estableix el currículum del CF de grau superior corresponent al títol de tècnic superior en desenvolupament d’aplicacions informàtiques.

 

·        13 de setembre de 2002

Sessió ordinària

Lloc:           IES Son Pacs (Palma)

Horari:        10.30 – 13.50 h

Assistents:   22 membres (50%)

Acords presos:

ü   Aprovar l’Informe sobre el pla d’ordenació dels centres de primer cicle d’educació infantil (0-3 anys).

ü   Aprovar l’Informe sobre la proposta de planificació escolar del municipi de Palma (cursos 2001-2002 a 2004-2005).

 

·        8 de novembre de 2002

Sessió ordinària

Lloc:           CPR d’Inca (Inca)

Horari:        10 – 13.20 h

Assistents:   25 membres (56,82%)

Acords presos:

ü   Aprovar l’Informe 12/2002, sobre el decret pel qual es regulen les associacions, federacions i confederacions de pares i mares d’alumnes.

ü   Aprovar l’Informe 13/2002, sobre el projecte de decret pel qual es regulen les associacions, federacions i confederacions de pares i mares d’alumnes.

ü   Compareixença del Sr. Pere Rotger Llabrés, batle d’Inca, per informar sobre la situació educativa a Inca i la seva problemàtica.

ü   Compareixença del Sr. Jaume Gual i Móra, director general de Planificació i Centres, per informar sobre els plans d’actuació de la Conselleria d’Educació i Cultura a la zona d’Inca i de l’impuls que s’ha donat a la participació de la comunitat educativa a través de la normativa que es debatia en aquell moment.

 

·        29 de novembre de 2002

Sessió ordinària

Lloc:           IES Son Pacs (Palma)

Horari:        10 – 15 h

Assistents:   31 membres (70,45%)

Acords presos:

ü   Aprovar l’Informe 14/2002, sobre el projecte de decret de regulació dels consells escolars insulars i dels consells escolars municipals de les Illes Balears.

ü   Aprovar un text amb una reflexió crítica sobre el procés de tramitació del Projecte de la llei orgànica de qualitat educativa elaborada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i trametre el text al conseller d’Educació i Cultura i a la ministra d’Educació, Cultura i Esport.

 

Taules resum d’assistència a les reunions i diagrames. (Document en format PDF. Per visualitzar-lo cal el programa Acrobar Reader. Descarregau-lo des d'aquí)

Torna enrere
 
Pàgina inicial